Onbeperkt genieten bij Jasmine Garden!


Bij Jasmine Garden kunt u al 28 jaar genieten van een uitgebreid assortiment in Chinees eten. Door jarenlange ervaring en door te werken met de beste koks, leveranciers en ingrediënten, bieden wij structureel de beste kwaliteit.

Om u als klant onbeperkt te laten genieten, hebben wij een all-in formule ontwikkeld. Hiermee kunt u voor een vaste prijs onbeperkt genieten van ons (wok)buffet inclusief alle dranken. Wat ons aanbod anno 2018 uniek maakt, is dat u naast het all-in concept, bij ons nog altijd a la carte kunt eten en kunt profiteren van het vertrouwde afhaalmenu.

Wat u bij Jasmine Garden kunt verwachten, is een kleinschalig restaurant met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Geen massale inloop, maar wel een uitgebreid buffet met kwalitatief uitstekend eten. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact belangrijk, waardoor u zich altijd welkom voelt in ons compacte restaurant.
Door kleinschalig te blijven, is alles wat u bij ons eet dagvers. Van snijden en marineren tot aan het rollen van sushi, we bereiden alles van A tot Z in eigen keuken.

Bij Jasmine Garden staat de deur altijd voor u open. Ons sfeervolle restaurant is voor u de plek om samen met vrienden en familie ultiem te genieten van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Tot ziens bij Jasmine Garden!


Locatie

  • Groenloseweg 14
    7151 HW Eibergen

Openingstijden

Vanaf Februari zijn we s'maandags de gehele dag gesloten.
Met uitzondering van feestdagen en Augustus.

Afhalen 12:00 - 22:00
------------ ------------------
Restaurant
Ma - Vr 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22.00

Volg ons